Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Følle Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Følle Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 121 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Følle Strand Østjylland Danmark

Virkelig skønt sommerhus i sten, beliggende på en naturgrund kun 100 m fra dejlig badestrand. Huset er ombygget og totalt renoveret i 2001. Fra husets terrasse, der er udstyret med havemøbler og liggestole, er der havkig. Indvendig er der lyse trælofter og malede vægge. Klinkegulv i køkken, entre og bad, gulvtæpper i værelserne. I stuen er der dels trægulv, dels gulvtæppe. Huset har 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche. Den dejlige køkkenafdeling indeholder opvaskemaskine, varmluftovn, mikrobølgeovn og fryser. Lys, pæn møbleret stue med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. 3 soveværelser med dobbeltsenge, hvoraf den ene seng har høje ben. Barneseng, høj barnestol, sandkasse og legehus til børnene. Vaskemaskine, tørretumbler og genanvindingsanlæg til rådighed. Endvidere robåd og dobbelt carport. Et ideelt feriested!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Følle Strand


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !