Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Følle Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Følle Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 85 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 75 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Følle Strand Østjylland Danmark

Med den flotteste panoramaudsigt ud over Kaløvig og den gamle slotsruin finder I dette dejlige sommerhus i 2 plan, bygget i sten 1984, men løbende renoveret, senest 2006, beliggende på naturgrund. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der hvidmalede trælofter, murede, hvidmalede vægge samt trægulve. Dog klinker i badeværelset. Godt badeværelse med bruseniche og adgang til vaskemaskine. I forbindelse med stuen ligger den dejlige køkkenafdeling med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Stor, lys opholdsstue indrettet med TV, DVD-afspiller, ghettoblaster med CD-afspiller og brændeovn. Herfra udgang til terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og udgang til terrasse samt 1 meget stort værelse med dobbeltseng og 1 enkeltseng på 1. sal. Der er mulighed for ekstra sengeplads, dog på gæsteseng. Herfra er der udgang til terrasse med den mest fantastiske udsigt over Kaløvig. Til børnene er der gyngestativ og sandkasse. Der er i huset genvindingsanlæg, som gør opvarmning billigere, og som kan fungere som aircondition. Et hyggeligt sommerhus med en helt unik beliggenhed i populært ferieområde ikke langt fra golfbane, Mols Bjerge og Kalø Slotsruin. Ca ½ times kørsel til Randers Regnskov, Kattegat-centret i Grenå, Ebeltoft Zoo og Djurs sommerland. Der er også rigtig gode muligheder for windsurfing og fiskeri i området. Sommerhuset er nabo til reg. nr. 53-3549.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Følle Strand


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !