Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fjellerup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Fjellerup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 118 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 15 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fjellerup Strand Østjylland Danmark

På en naturgrund med bedste beliggenhed ved Fjellerup Strand, kun 15 m fra en dejlig badestrand, finder I dette dejlige sommerhus i sten med en pragtfuld panoramaudsigt over havet, bygget i 1955 og renoveret i 2000. Til huset hører både åben terrasse med havemøbler og overdækket terrasse med udendørs vask og bord. Indvendigt er der overalt trælofter og hvide murstensvægge. Delvist trævægge på værelserne. Trægulve, dog klinkegulv i køkken og gang samt flisegulv på badeværelset. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Gæstetoilet. Separat rum med 2-pers. spa, solarium, vaskemaskine, tørretumbler samt direkte adgang til saunaen. I forbindelse med stuen ligger det hyggelige køkken med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og varmluftovn. Stor, lys og hyggeligt møbleret opholdsstue med bl.a. udsigt over havet, TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Sovepladserne er fordelt på 3 værelser; 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med dobbeltseng og køjeseng. Til de små feriegæster er der barneseng og høj barnestol til rådighed. Huset ligger tæt på Djurs Sommerland, Kattegat Centret i Grenaa samt Randers Regnskov. Gode fiskemuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fjellerup Strand


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !