Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fjellerup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Fjellerup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 77 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fjellerup Strand Østjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i sten, bygget i 1975 og løbende renoveret (senest i 2009), beliggende på en naturgrund 600 m fra en af Jyllands bedste badestrande. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der malede murstensvægge, trælofter og trægulv, dog klinkegulv i gangen og på badeværelset. Pænt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Det nye køkken (2009) er kombineret med stuen og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med brændeovn, TV, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til en dejlig, overdækket terrasse med udendørs grill. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med 2 køjesenge, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og 1 soveværelse med dobbeltseng. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Carport på grunden. Et rigtig hyggeligt sommerhus, beliggende i et meget børnevenligt område, tæt på en dejlig sandstrand. Huset ligger endvidere tæt på Djurs Sommerland, Kattegat-Centret i Grenaa, Randers Regnskov samt golfbaner.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fjellerup Strand


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !