Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bønnerup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Bønnerup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 59 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bønnerup Strand Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1983 og løbende vedligeholdt, beliggende på naturgrund. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er vægge og lofter beklædt med træ. Ligeledes trægulve. Pænt badeværelse med klinkegulv og bruseniche. Det pæne køkken er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, opvaskemaskine, fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller, video og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med køjeseng. Desuden anneks med 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol. Et hyggeligt sommerhus beliggende tæt på en af Jyllands mest børnevenlige sandstrande og på Bønnerup Havn med det gamle fiskermiljø. Der er ikke langt til Djurs Sommerland, Kattegat-centret i Grenaa og Randers Regnskov.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bønnerup StrandStrandliv
Bønnerup Strand er en lille hyggelig fiskerby på Djursland, beliggende på nordkysten af Norddjurs Kommune ud mod Kattegat. Byen ligger i Region Midtjylland og tilhører Hemmed Sogn.

Bønnerup Strand er en populær bade- og ferieby med mange sommerhuse og badehotellet Feriecenter Kattegat, der indeholder mere end 140 ferielejligheder. Der ligger en dagli'brugs nær derved. Ved havnen ligger en tange med en lang mole, hvorpå der står syv store vindmøller. Man kan desuden finde et kystbatteri og et krudthus fra 1776 i byen.

Nogle hundrede meter syd for fiskerbyen ligger landsbyen Bønnerup. Fra Bønnerup Strand er der ca. 18 kilometer til Grenaa og 35 kilometer til Aarhus Lufthavn ved Tirstrup.Video - Bønnerup Strand Østjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !