Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vester Husby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vester Husby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 190 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 2000 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vester Husby Vestjylland Danmark

Dette dejlige sommerhus i sten og med stråtag er bl.a. udstyret med swimmingpool og spa. Huset er bygget i 1991 og ligger på en stor, velplejet naturgrund, hvor der er gode legemuligheder for børnene. Til huset hører et stort, ugeneret terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der opvarmet klinkegulv overalt, dog gulvtæpper på værelserne. Stor, lækker pool-afdeling med swimmingpool (6,4 x 3,5 x 1,3 m), 5-pers. spa (standvand), sauna og badeværelse med bruseniche. Ekstra badeværelse med bruseniche. Køkkenet er kombineret med spise-/opholdsstuen og er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med brændeovn, TV med parabol (analog), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. 5 soverum: 3 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med 2 køjesenge. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer og forlængerledning skal medbringes). Vaskemaskine, tørretumbler, solarium og Playstation2 forefindes. Til de små feriegæster er der barneseng samt høj barnestol til rådighed. Sandkasse, gynge og fodboldmål på grunden. For husets lejere er der gratis adgang til Beach Bowl i Søndervig, hvor bowlingbanerne, fitnessentret og tennisbanen kan benyttes gratis. Endvidere 30 min. fri internetadgang. Et dejligt sommerhus, som er velegnet til såvel 1 som flere familier. Huset er beliggende i et rolige og naturskønt område, hvor der er rig mulighed for gåture i naturen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vester Husby
Video - Vester Husby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !