Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Enø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sydsjælland Enø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 71 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Enø Sydsjælland Danmark

Lækkert sommerhus i træ med spa og sauna, bygget i 1993, beliggende på en dejlig natur-/havegrund. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Huset er meget velindrettet. Pragtfuldt badeværelse med 2-pers spa, bruseniche, vaskemaskine og opvarmet flisegulv. Fra badeværelset er der direkte adgang til sauna. Dejligt køkken, som er kombineret med opholdsstuen, med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Hyggelig opholdsstue med TV med parabolantenne, video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. I huset er der 2 soverum med 1 dobbeltseng i hver samt 2 sovepladser i anneks. Derudover er der barneseng, høj barnestol, solarium og robåd til rådighed. Til børnene er der sandkasse og gynge. Carport på grunden. Et dejligt sommerhus i dejlige omgivelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Enø
Video - Enø Sydsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !