Sommerhus til leje Holland Holland -

Feriehus til udlejning Holland Holland -       

Dette komfortable hus ligger i ferieparken Boerhaarsveld i Drentse Schoonloo. Ferieparken har en stor legeplads samt en børnebondegård. Da parken ligger centralt, er den et oplagt udgangspunkt for ture til dyreparken Emmen og frilandsmuseet i Orvelte. Få mere at vide om vandre- og cykelstier i receptionen. Kun 2 km væk ligger en strandsø hvor hele familien kan rekreere sig i varmen. Barneseng og -stol kan lejes på forespørgsel. Få rabat i C, D og E sæsonen når der lejes fra mandag-fredag eller fra fredag-mandag. På forespørgsel er to husdyr tilladt mod betaling af EUR 4/pr. dag pr dyr. fra mandag-fredag eller fra fredag-mandag.









Ferieboligen

Personer: 6

Soverum: 3

142 kvm


Billeder

×

Faciliteter

    Bruser

    Køleskab

    Microovn

    Kaffemaskine

    TV

    DVD

    Musikanlæg

    Vaskemaskine

    Fiskeri: 3000 m

    Spisested: 1500 m

      Husdyr IKKE tilladt

      Check In: Efter kl. 15.00

      Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Holland

Holland er kendt for tulipandyrkning

Opdag Holland - landet med farverige blomstermarker, ikoniske vindmøller og charmerende kanalbyer.

Tag på en cykeltur gennem maleriske landskaber, udforsk historiske seværdigheder som Anne Franks Hus og Van Gogh Museum, og smag på lokale delikatesser som ost og stroopwafels.

Oplev en verden af kultur, natur og eventyr i Holland!

Hvad Holland kan tilbyde på en ferie

Charmerende byer: Holland er kendt for sine charmerende byer, hvoraf mange har bevaret deres historiske arkitektur og kanaler. Amsterdam, hovedstaden, er en kosmopolitisk by, der tiltrækker besøgende med sine maleriske kanaler, museer som Rijksmuseum og Van Gogh Museum, og det livlige natteliv. Rotterdam byder på en moderne arkitektur og en pulserende havn. Andre byer som Utrecht, Haarlem, og Leiden har også meget at byde på.

Blomstermarker og tulipaner: Holland er verdenskendt for sine farverige blomstermarker, især tulipaner. Besà ...Læs mere om Holland




Populært i Holland

Artikler



Vi anbefaler