Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Balka Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Balka
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 3 Soverum    
Areal 40 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Balka Bornholm Danmark

Kun 300 m fra en af Bornholms fineste badestrande ligger denne ferielejlighed på 1. sal med egen indgang. Lejligheden er moderniseret i 2000 og den er lys samt pænt møbleret. Indvendig er gulvene belagt med tæpper. Vægge og lofter er beklædt med træ. Badeværelset er indrettet med bruseniche. Køkkenafdelingen indeholder køleskab med frostboks, 2 elkogeplader samt mikrobølgeovn. Stuen er indrettet med TV, dog kun for danske programmer (DR1 og TV2) samt radio. I soveværelset er der 3 enkeltsenge. Udendørsarealet er til fælles afbenyttelse med ejer, der bebor adressen. En god lejlighed nær strand og Snogebæk med havneidyl. Bemærk: El/varme er inkl. i prisen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Balka


Balka er en kyst- og sommerhusby på Bornholm.
Den har et stort sommerhusområde Balka Strand.
Balka Strand er meget børnevenlig, med en lavvandet sandbund.

Balka er beliggende ved Østersøen på den sydlige del af Bornholms østkyst 3 km syd for Nexø.


Video - Balka Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !