Sommerhus til leje Tyskland Tyskland -

Feriehus til udlejning Tyskland Tyskland -       

Poggelow Slot blev bygget i 1848 i den engelske Tudor-stil efter tegninger af arkitekten Friedrich Hitzig, elev af Schinkel. Tidligere var slottet i den kendte familie von Bassewitzs besiddelse. I årene 1996-2004 gennemgik det en omfattende restaurering, hvor det bibeholdt den engelske stil i harmonisk kombination med det tidssvarende svenske design. I dag er Poggelow Slot fredet og danner de ideelle rammer om en mondæn ferie på landet eller om enhver form for familiefest. Poggelow ligger i landlig idyl, omgivet af skov og åbne marker i den nordlige udkant af det mecklenburgske Schweiz. Der er god forbindelse til stedet via motorvejene A19 og A20; fra Hamburg hhv. Berlin er der ca. 2,5 timers kørsel og til Østersøkysten er der knap en times kørsel. Fra slottets terrasse og balkon har I udsigt til en hyggelig dam. Der er rigelig plads til i alt 20 personer i de otte komfortabelt indrettede lejligheder, hver med eget køkken eller køkkenniche. I underste etage er der indrettet en stor spisesal til festlige sammenkomster. I kælderetagen står der bl.a. sauna, solarium og fitnesslokale til rådighed. Derudover er der billardværelse, en stor, overdækket terrasse samt en opvarmet, overdækket swimmingpool på grunden. Slottet udlejes kun som en enhed. Underetagen: Sauna, Solarium, fitnessrum, brændeovn, WC/bruser, bordtennisbord, vaskemaskine. Slutrengøring EUR 390,- skal betales på stedet.









Ferieboligen

Personer: 20

Soverum: 9

950 kvm

Husdyr tilladt


Billeder

×

Faciliteter

    Swimmingpool

    Sauna

    Badekar

    Bruser

    Køleskab

    Fryser

    Komfur

    Microovn

    Opvaskemaskine

    Kaffemaskine

    TV

    DVD

    Musikanlæg

    Grill

    Vaskemaskine

    Fiskeri: 5000 m

    Spisested: 5000 m

      Husdyr tilladt

      Check In: Efter kl. 15.00

      Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Tyskland

Hintersee, Ramsau i Bavaria

Tyskland er et alsidigt og fascinerende ferieland, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år med sin rige kultur, maleriske landskaber, historiske seværdigheder og lækre gastronomi.

Her er der en vekslende natur som spænder fra bølgende marker og imponerende skove til smukke bjerglandskaber med hyggelige byer i syd.

Vælg frit fra hylden med ferietilbud: kør-selv-ferie, badeferie, aktiv ferie, miniferie, oplevelsesferie, storbyferie, sommerferie eller vinterferie - Tyskland har det hele !

Kulturelle oplevelser

Tyskland er hjemsted for en rig kulturarv, der spænder fra middelalderlige slotte og gotiske katedraler til moderne kunstgallerier og teatre. Besøg ikoniske seværdigheder som Brandenburger Tor i Berlin, Neuschwanstein Slot i Bayern og Kölner Dom i Köln. Udforsk museer som Pergamonmuseet i Berlin, Alte Pinakothek i München og Deutsches Museum i München for at lære mere om landets historie og kunst.

...Læs mere om Tyskland



Populært i Tyskland

Artikler



Vi anbefaler