Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dueodde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Dueodde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dueodde Bornholm Danmark

Meget velbeliggende sommerhus i træ, bygget 1982, beliggende i 1. række ud til stranden ved Sommer Odde. Mellem hus og strand er der fyrretræsbevoksede klitarealer med lyng og hjelm. Ud til stranden skal man følge stien, der gennemløber et kuperet terræn, der er typisk for Dueodde-området. Neden for huset er der relativt ugeneret strand. Huset fremstår pænt vedligeholdt med både åben og overdækket terrasse med havemøbler. Indvendigt er der linoleumsgulv samt trælaminat på vægge og lofter. Badeværelse med klinker og bruser. Køkkenet er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den store stue er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD- og CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Redskabsrum. Husets beliggenhed er speciel, idet der ikke findes ret mange huse med beliggenhed til ugeneret strand i området, da der er foretaget ret store fredninger i Dueodde-området for at bevare det helt specielle landskabs karakteristika og fauna. I nærheden ligger der en 18-hullers golfbane samt Snogebæk, der er et gammelt fiskerleje med både forretninger, røgeri, restauranter, chokoladefabrik samt økologisk isfabrik. Sørens Værtshus byder ofte på musikalsk underholdning i løbet af højsæsonen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i DueoddeDueodde strand, klitter
Dueodde er et særdeles familievenligt ferieparadis beliggende på sydspidsen af Bornholm. Dueodde Strand er en af de skønneste og mest børnevenlige badestrande i Danmark. Stranden er bred med hvidt sand og beliggende ved klit og skov. Vandet er roligt og lavt og derfor meget børnevenligt.

I skoven bag stranden og klitterne ligger det dejlige ferieområde Dueodde.

Dueodde Fyr ligger i klitterne bag stranden. Med sine 45 m er det Nordens højeste fyr og har en fantastisk udsigt over området og Østersøen.

I Snogebæk tæt ved Dueodde Ferieby er der gode indkøbsmuligheder, røgerier, caféer og et hyggeligt og livligt havnemiljø.

Video - Dueodde Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !