Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dueodde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Dueodde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 108 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dueodde Bornholm Danmark

Dette dejlige luksussommerhus er beliggende på en skov-/naturgrund. Huset er opført i træ i 1995 og indeholder både spa, sauna og solarium. Til huset hører et stort, åbent og overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Vægge og lofter er beklædt med profilbrædder. Skønt badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Gæstetoilet med håndvask. Desuden lækkert spa-rum med 2-pers. spa og bruseniche. Herfra er der endvidere direkte adgang til den dejlige sauna. Køkkenafdelingen er veludstyret og indeholder bl.a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen har fyrretræsgulve og er indrettet med brændeovn, stereoanlæg, DVD-afspiller samt TV med parabol (digital). Gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Huset er endvidere udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Til de små er der barneseng, høj barnestol og puslebord. Der er 3 komfortable soverum: 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere alkove i stuen med dobbelt sovesofa. Golfbane i nærheden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i DueoddeDueodde strand, klitter
Dueodde er et særdeles familievenligt ferieparadis beliggende på sydspidsen af Bornholm. Dueodde Strand er en af de skønneste og mest børnevenlige badestrande i Danmark. Stranden er bred med hvidt sand og beliggende ved klit og skov. Vandet er roligt og lavt og derfor meget børnevenligt.

I skoven bag stranden og klitterne ligger det dejlige ferieområde Dueodde.

Dueodde Fyr ligger i klitterne bag stranden. Med sine 45 m er det Nordens højeste fyr og har en fantastisk udsigt over området og Østersøen.

I Snogebæk tæt ved Dueodde Ferieby er der gode indkøbsmuligheder, røgerier, caféer og et hyggeligt og livligt havnemiljø.

Video - Dueodde Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !