Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dueodde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Dueodde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 150 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 3000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dueodde Bornholm Danmark

Stor, lys lejlighed beliggende på firlænget gård fra 1870, renoveret 2000. Ejendommen er beliggende på have-/naturgrund. Til lejligheden hører to åbne terrasser med havemøbler og grill. Lyse trægulve og -lofter samt hvidmalede vægge. 2 badeværelser;1 med bruser og 1 med bruseniche, begge med gulvvarme. I det ene badeværelse er der desuden en skøn 2-pers. spa. Stort og veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og fryser. Rummelig og smagfuldt indrettet opholdsstue med TV med parabolantenne, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. 1 soveværelse med dobbeltseng. På 1. sal er der yderligere 3 lyse soveværelser, alle med dobbeltsenge. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse. Desuden vaskemaskine i bryggers. Også for flere familier er denne lejlighed sammen med nabolejligheden - i alt op til 18 personer - et godt udgangspunkt for en herlig ferie på Bornholm. Opvarmning med olie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i DueoddeDueodde strand, klitter
Dueodde er et særdeles familievenligt ferieparadis beliggende på sydspidsen af Bornholm. Dueodde Strand er en af de skønneste og mest børnevenlige badestrande i Danmark. Stranden er bred med hvidt sand og beliggende ved klit og skov. Vandet er roligt og lavt og derfor meget børnevenligt.

I skoven bag stranden og klitterne ligger det dejlige ferieområde Dueodde.

Dueodde Fyr ligger i klitterne bag stranden. Med sine 45 m er det Nordens højeste fyr og har en fantastisk udsigt over området og Østersøen.

I Snogebæk tæt ved Dueodde Ferieby er der gode indkøbsmuligheder, røgerier, caféer og et hyggeligt og livligt havnemiljø.

Video - Dueodde Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !