Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Østermarie Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Østermarie
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 5000 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Østermarie Bornholm Danmark

Bindingsværkshus, bygget i 1867. Huset er inden for de seneste år blevet moderniseret i fuld respekt for den oprindelige byggestil. Husets døre er derfor flere steder 180 cm høje, hvorimod loftshøjden er på lidt over 2 m. Huset har en ugenert beliggenhed på en stor naturgrund med græsplæne samt en lukket, ugeneret gård med stenterrasse og havemøbler. Badeværelse (2008) med bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Husets stuer er pænt møbleret. TV med parabol (digital), brændeovn og radio med CD-afspiller til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser, alle med hver 2 bokssenge (200 cm lang og 90 cm bred). I 2 af værelserne kan madrasserne skubbes sammen til en dobbeltseng. Sommerhuset ligger i landlige omgivelser med udsigt over den dejlige natur med marker og levende hegn i det let kuperede område øst for Østermarie, der bl.a. har bager og supermarked samt flere andre forretninger. Den nærmeste badestrand er Bølshavn, hvor der er klipper. Den nærmeste sandbadestrand finder I ved Svanekes Hullehavn. Huset ligger op til en lille sognevej, ikke langt fra en landevej med regelmæssig busdrift, så huset er et godt udgangspunkt for ture rundt i det bornholmske sommerland. I nord finder I bl.a. Hammershus, Gudhjem og Bornholms Kunstmuseum. Huset ligger kun ca. 15 min. kørsel fra de herlige sandbadestrande på sydkysten.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Østermarie
Video - Østermarie Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !