Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sandkås Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Sandkås
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 2 Soverum    
Areal 27 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sandkås Bornholm Danmark

Ferielejlighed, bygget i 1971 og renoveret i 2005 med havudsigt fra såvel grund og stue samt fra stenterrassen. Ferielejligheden er beliggende i et feriekompleks med stor, udendørs swimmingpool (15,0 x 9,0 x 1,8 m). Swimmingpoolen er åben i højsæsonen. Pænt badeværelse, der er indrettet med bruseniche. Køkkenafdelingen er bl.a. udstyret med 2 elkogeplader og køleskab med frostboks. Stuen er indrettet med TV tilsluttet fællesantenne (danske, tyske og svenske programmer) samt stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der direkte udgang til den åbne terrasse med havemøbler, hvor der er et flot panoramablik over havet. I det fjerne kan I både se Christiansø og Gudhjem. Dobbelt sovesofa i stuen. Der er mulighed for at købe morgenkomplet på den nærliggende campingplads, hvis I ikke selv ønsker at lave morgenmad. Lejligheden vil kunne danne et flot udgangspunkt for ture rundt i den bornholmske natur. I området finder I bl.a. Rø golfbane med 36 huller og Bornholms Kunstmuseum. Besøg også Sandvig med den flotte sandbadestrand eller Nordens største borgruin, Hammershus, hvor naturvejlederne gerne viser rundt. 800 m fra lejligheden ligger de to små sandbadestrande ved Næs eller Sandkås som små oaser i den forrevne og vilde klippekyst, der ellers kendetegner Nordbornholm.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sandkås
Video - Sandkås Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !