Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sandkås Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Sandkås
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 62 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sandkås Bornholm Danmark

Nyrenoveret ferielejlighed beliggende kun 400 m fra kysten ved Sandkås, hvor der også er en lille sandstrand. Fra grunden og terrassen er der et rigtig godt havkig ud over Østersøen. Lejligheden er moderne og indbydende indrettet. Trægulve og gipslofter. Badeværelse med brusekabine, skabsarrangement og gulvvarme. Køkkenafdeling i stuen, der byder på alle bekvemmeligheder, bl.a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Stuen er nymøbleret i skandinavisk stil og komfortabelt indrettet med TV (danske og tyske programmer), CD-afspiller, DVD-afspiller samt stereoanlæg. De to soveværelser er med dobbeltsenge i bokskvalitet. Foruden de indendørs kvaliteter er der også for områdets beboere en stor udendørs swimmingpool til rådighed. Poolen er åben i sæsonen, og dimensionerne er 15 x 11 x 1,80. Med husets beliggenhed ud til kysten er det et godt udgangspunkt for den aktive familieferie på Bornholm med lange gåture i Nordbornholms klippe- og granitlandskaber, badeture både fra klipper og fra sandstrand. Huset ligger nær både Allinge-Sandvig og Sandkås, hvor det sommeren igennem myldrer med turister i de mange restauranter i området, eller gå på shoppingtur i de lokale butikker. Rø Golfbane med 36 huller ligger blot seks-syv kilometer væk.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sandkås
Video - Sandkås Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !