Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sømarken Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Sømarken
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 69 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sømarken Bornholm Danmark

Særdeles velholdt og godt indrettet sommerhus i træ, bygget i 1988 og løbende renoveret senest i 1991, beliggende på en åben, velplejet naturgrund kun ca. 20 m fra sandstranden i Sømarken. Området er et udbygget sommerhusområde med fyrrebevoksede hegn imellem de enkelte sommerhuse. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er vægge og -lofter beklædt med ludbehandlet træ og rummene fremstår lyse og venlige. Gulvene er dels belagt med tæpper, dels med klinker. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, fryser, vaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. I opholdsstuen finder I TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der desuden direkte adgang til træterrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 1 stort soveværelse med dobbeltseng og påklædningsafdeling samt 1 værelse med 2 enkeltsenge. Et herligt sommerhus til en vellykket og afslappende ferie Huset ligger i et område med gode aktivitetsmuligheder, bl.a. minigolf, cykeludlejning og besøg på Sømarkens Røgeri, der ligger i gåafstand fra huset. Den idylliske Bakka-havn er selvfølgelig også et besøg værd - den lille bro fører ud til ø-havnen, hvor der stadig er aktive fiskere. Dueodde Golfbane med 18-hullers udfordring ligger ca. 5 km fra huset, og efter en dag på stranden eller golfbanen kan en af områdets restauranter danne rammen om en god afslutning på feriedagen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sømarken
Video - Sømarken Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !