Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sømarken Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Sømarken
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 54 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sømarken Bornholm Danmark

Velholdt sommerhus i træ, beliggende på en let kuperet naturgrund. Huset er bygget i 1975 og moderniseret i 2001. Til huset hører en dejlig, delvist overdækket terrasse med diverse havemøbler. Vægge og lofter er beklædt med ludbehandlet træ, og gulvene er belagt med lyst træ. Pænt badeværelse med bruseniche. Køkkenet byder på bl.a. mikrobølgeovn, opvaskemaskine, fryser samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. I stuen er der brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med DVD-afspiller. 3 soveværelser; 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Vaskemaskine og tørretumbler i redskabsrummet. Huset ligger i rolige omgivelser med 800 m til stranden og den lille, aktive Bakke Havn med røgeri, cykeludlejning og minigolfbane. Et godt udgangspunkt for en aktiv og oplevelsesrig ferie på Bornholm.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sømarken
Video - Sømarken Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !