Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Begtrup Vig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Begtrup Vig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 98 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Begtrup Vig Østjylland Danmark

Lækkert sommerhus i træ, bygget i 1992 beliggende på en solrig naturgrund med masser af plads til aktiviteter kun 300 m fra en af områdets bedste badestrande. Til huset hører overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der lakerede trægulve. Vægge og lofter er beklædt med lyst træ. Badeværelse med opvarmet marmorgulv, bruseniche, vaskemaskine og adgang til husets sauna. Køkkenet ligger i åben forbindelse med opholdsstuen og er udstyret med alle fornødenheder som f.eks. opvaskemaskine og fryser. Opholdsstue med hyggeligt møblement i god kvalitet. Der forefindes endvidere brændeovn, DVD-afspiller samt TV med adgang til danske og tyske kanaler. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser; 2 med nye dobbeltsenge og 1 køjerum med 4 sovepladser. Endvidere er der hems til rådighed. Til de mindste gæster findes der barneseng og høj barnestol samt gyngestativ med rutschebane på grunden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Begtrup Vig


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !