Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Kápolnásnyék Ungarn - Sommerhusudlejning af bureau


Ungarn Central Transdanubia Kápolnásnyék
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 150 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested 2000

Ferielejlighed til udlejning Kápolnásnyék Central Transdanubia Ungarn

Denne ferielejlighed er som skabt for gæster, som ikke har lyst til at give afkald på høj kvalitetet, heller ikke i deres ferie. Møblerne og de genstande, der er blevet brugt ved indretningen, er af udsøgt kvalitet og udformning. Den høje kvalitet i det udendørs område understreges af poolen og det omhyggeligt ordnede havegrundstykke med en pyntesø. I kan slappe fortræffeligt af på solterrassen. Nyd de lune aftner med en god bog og et glas rødvin, og lad blikket strejfe ud over de omkringliggende bjerge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Kápolnásnyék


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !