Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bork Havn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Bork Havn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 0    
Areal 130 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bork Havn Vestjylland Danmark

Dette dejlige, rummelige sommerhus i træ, bygget i 2005, ligger på en dejlig naturgrund kun 500 m fra fjorden og få min. kørsel fra Vesterhavet. Dejligt, stort såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Opvarmet klinkegulv overalt, dog gulvtæppe på værelserne. 2 lækre badeværelser med bruseniche og gulvvarme; det ene er endvidere med 2-pers. spa og direkte adgang til saunaen. Moderne og velindrettet køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. 4 gode soverum, alle med dobbeltseng, det ene desuden med TV. Vaskemaskine, tørretumbler, solarium, barneseng og høj barnestol til rådighed. Fiskerenseplads med fryser. Carport. På grunden, der er velegnet til boldspil og leg, er der også sandkasse, gynge, trampolin og petanquebane. Til den øvrige opvarmning er installeret en energibesparende varmepumpe, der også fungerer som aircondition. Et dejligt, lyst og venligt sommerhus, beliggende i et område med bl.a. gode surf- og fiskemuligheder, tæt på fuglereservatet Tipperne og Bork Havn, hvor der er hygge, atmosfære, restauranter og små butikker.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bork Havn
Video - Bork Havn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !