Sommerhus til leje Ungarn Ungarn -

Feriehus til udlejning Ungarn Ungarn -       

Dette meget familievenlige, og smagfuldt indrettede feriehus ligger i en lille, fredelig by. Børnene kan virkelig boltre sig i den velholdte og indhegnede have, der er udstyret med gynge, sandkasse og badebassin. Ellers garanterer et strandbad og badeland, som kun ligger 500 meter fra huset, at de ikke kommer til at kede sig. Der er også mulighed for at fiske og tage på udflugter i nærheden. Varmeforbrug ekskl.









Ferieboligen

Personer: 6

Soverum: 3

90 kvm


Billeder

×

Faciliteter

    Bruser

    Køleskab

    Fryser

    Komfur

    Microovn

    Kaffemaskine

    TV

    DVD

    Parabol/Kabel-TV

    Grill

    Vaskemaskine

    Fiskeri: 80 m

    Spisested: 500 m

      Husdyr IKKE tilladt

      Check In: Efter kl. 15.00

      Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Ungarn

Tihany Quijo

Ungarn er en perle i Centraleuropa, der tilbyder en fantastisk blanding af kultur, historie, naturskønne landskaber, termiske bade og en rig kulinarisk arv.

Ferie i Ungarn

Termiske bade: Ungarn er kendt som "Badebyernes Land" på grund af sine over 1.000 termiske kilder. Besøgende kan nyde afslappende og helbredende badeoplevelser i byer som Budapest, Székesfehérvár og Eger.

Kultur og historie: Ungarn har en rig historie og et væld af kulturelle seværdigheder. Landet byder på imponerende slotte, kirker, museer og arkitektoniske perler som f.eks. Budaborgen, Fiskerbastionen og Parlamentsbygningen i Budapest.

Smuk natur: Ungarn har et varieret landskab med bakkede vinmarker, frodige skove, maleriske floder og søer. Besøg det UNESCO-beskyttede kulturlandskab ved Hortobágy Nationalpark eller det smukke Balatonsøområde for at opleve landets naturskønhed.

Gastron ...Læs mere om Ungarn




Artikler



Vi anbefaler