Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Haurvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Haurvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 88 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Haurvig Vestjylland Danmark

Kun 500 m fra Vesterhavet, på en skøn natur-/klitgrund, ligger dette sommerhus i træ, bygget i 1993. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med gode læforhold og havemøbler. Her kan I slappe af og nyde udsigten til klitterne. Der er endvidere en afskærmet terrasse, hvor I kan nyde morgenkaffen. Indvendig er der klinkegulv overalt, dog trægulv på værelserne. Godt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine, 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Det godt indrettede køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 4 soverum: 2 med dobbeltseng samt 2 med hver 2 enkeltsenge. Solarium, barneseng og høj barnestol til rådighed. Gynge og sandkasse på grunden. Et gode sommerhus, der er beliggende i et naturskønt område med gode muligheder for gå- og cykelture.





Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport Cykler



Ferie i Haurvig




Video - Haurvig Vestjylland




Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !