Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Begtrup Vig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Begtrup Vig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 0    
Areal 91 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Begtrup Vig Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ med spa og sauna, bygget i 1979 og renoveret i 1991. Huset er beliggende på en naturgrund med græs og træer, tæt ved en skøn badestrand. Til huset hører et stort, åbent terrasseareal med havemøbler og liggestole samt sandkasse til børnene. Indvendig er der dels tæppebelagte gulve, dels trægulve. Vægge og lofter er beklædt med ludbehandlet fyrrustik. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruser, 2 pers. spa samt direkte adgang til husets sauna. Veludstyret køkkenafdeling med keramisk komfur, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den hyggelige og pænt møblerede opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabolantenne og video. Endvidere forefindes vaskemaskine, tørretumbler og barneseng. Huset er indrettet med 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Derudover er der 2 sovepladser i husets anneks.





Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport Cykler



Ferie i Begtrup Vig


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !