Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bønnerup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Bønnerup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 0    
Areal 117 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bønnerup Strand Østjylland Danmark

Tæt på en af Djurslands bedste og mest børnevenlige strande finder I dette flotte sommerhus i træ, bygget i 2007/2008, beliggende på en naturgrund. Til huset hører en meget stor, åben terrasse med havemøbler samt en mindre, overdækket terrasse. Indvendig er der overalt flotte trælofter og -gulve, dog klinkegulv i bryggers og på badeværelser. Endvidere er der hvidmalede gipsvægge. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. To flotte badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche med massagedyser. Det ene badeværelse er endvidere indrettet med 2-pers. spa samt direkte adgang til husets sauna. Rigtig flot køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Flot, lys stue med gode møbler, brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser med dobbeltseng samt 1 værelse med køjeseng. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Huset er udstyret med genanvindingsanlæg/aircondition. Et rigtig flot sommerhus, der er beliggende i et børnevenligt område, tæt på Bønnerup Havn med dens mange aktivitetsmuligheder. Huset ligger også tæt på Djurs Sommerland, Kattegat-Centret i Grenaa, Randers Regnskov, Ebeltoft Zoo samt Skandinavisk Dyrepark. Der er gode fiskemuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bønnerup StrandHavnen
Bønnerup Strand er en lille hyggelig fiskerby på Djursland, beliggende på nordkysten af Norddjurs Kommune ud mod Kattegat. Byen ligger i Region Midtjylland og tilhører Hemmed Sogn.

Bønnerup Strand er en populær bade- og ferieby med mange sommerhuse og badehotellet Feriecenter Kattegat, der indeholder mere end 140 ferielejligheder. Der ligger en dagli'brugs nær derved. Ved havnen ligger en tange med en lang mole, hvorpå der står syv store vindmøller. Man kan desuden finde et kystbatteri og et krudthus fra 1776 i byen.

Nogle hundrede meter syd for fiskerbyen ligger landsbyen Bønnerup. Fra Bønnerup Strand er der ca. 18 kilometer til Grenaa og 35 kilometer til Aarhus Lufthavn ved Tirstrup.Video - Bønnerup Strand Østjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !