Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ålbæk & Bunken Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Ålbæk & Bunken
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 3    
Areal 95 Byggeår 2006 Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 2500 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ålbæk & Bunken Nordjylland Danmark

Flot, nyt luksussommerhus i træ, bygget i 2006. Huset er beliggende i et fredeligt naturområde med plantage og med god afskærmning mellem husene. Til huset hører et stort åbent samt overdækket terrasseareal med havemøbler. Terrassegang omkring hele huset. Overalt er der lyse trævægge og -lofter. Opvarmet klinkegulv på badeværelserne, i gang, køkken og spiseplads. Trægulv i stuen samt på værelserne. 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det ene er desuden udstyret med 2-pers. spa og sauna. Køkkenet har udgang til den åbne terrasse og er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. I forbindelse med køkkenet er der en lys spiseplads med udgang til den overdækkede terrasse. Stuen er indrettet med hyggelig brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum med dobbeltseng og dør ud til terrassegangen. Det ene værelse er desuden udstyret med ekstra TV og DVD-afspiller. Endvidere er der 2 sovepladser på hemsen. Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol til rådighed. Gynge og sandkasse til børnene. Der er installeret energibesparende varmepumpe. Et veludstyret kvalitetssommerhus i et roligt område, tæt på golfbanen Hvide Klit samt ca. 20 km fra Skagen, som er et besøg værd på alle årstider. Besøg også stranden på både øst- og vestsiden af Skagen Odde.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ålbæk & Bunken
Video - Ålbæk & Bunken Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !