Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lønstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Lønstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 3    
Areal 147 Byggeår 1998 Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lønstrup Nordjylland Danmark

På en let skrånende naturgrund nær havet og den gamle Mårup Kirke, med udsigt til Rubjerg Knude med milen og det gamle fyr, og kun få min. gang til Lønstrup by ligger dette rummelige og usædvanlig flotte luksussommerhus i træ. Huset er opført i 1998 i kvalitetsmaterialer og der er lagt vægt på et lyst og allergivenligt indeklima. Vægge og lofter er beklædt med lyst, ludbehandlet træ. Klinkegulve med gulvvarme, dog lyse, ludbehandlede trægulve i soveværelserne. Huset indeholder 2 store hemse samt 3 soveværelser - alle med dobbeltseng. De 3 soveværelser er endvidere udstyret med fladskærms-TV. Der forefindes 2 flotte badeværelser, hvoraf det største er udstyret med 2-pers. spa, 5-pers. sauna og brusniche. Det andet indeholder bruseniche og solarium. Bryggers med bl.a. vaskemaskine, tørretumbler og buksepresse. Det pragtfulde køkken er kombineret med opholdsstuen og udstyret med fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og muret, vandskuret kogeø med keramiske kogeplader. I den hyggelige og smagfuldt indrettede opholdsstue findes brændeovn, hjemmebiograf i form af 40" fladskærms-TV I HD med digital parabolreceiver, CD-/DVD-afspiller, surroundsound-system inkl. 5 højtalere og subwoofer. Fra opholdsstuen har man desuden en flot udsigt samt adgang til den største af træterrasserne, der er udstyret med stor Weber grill. Der er telefon i opholdsstuen, i det ene soveværelse samt på husets hjemmekontor, hvor der også forefindes diverse kontorartikler, kombineret telefax, kopimaskine, printer og scanner (til enkeltblanketter), analog- og gratis ADSL internetforbindelse (egen computer medbringes). Børnene er der også tænkt på, da der er barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse. Sammen med nøglen til huset udleveres der tyverialarm med fjernbetjening. Et luksuriøst sommerhus med alle muligheder for at nyde ferien tæt på strand og by. Det attraktive område indbyder såvel til lange traveture som til bare at slappe af i de fredelige omgivelser.


Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport Cykler

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: y2019 not found in MySQL result index 42 in /var/www/wiacon/includes/house_calendar.php on line 17

Fri / Udlejet

20180102030405060708091011121314151617181920212223242526
20182728293031323334353637383940414243444546474849505152
20190102030405060708091011121314151617181920212223242526Ferie i LønstrupLønstrup er et gammelt fiskerleje. Naturen er barsk med stejle sand- og lerklinter. Lidt syd for byen ligger ruinerne efter Mårup Kirke. Den middelalderlige kirke blev delvist nedtaget i 2008, da den kun var få meter fra at skride i havet. Fra kirkeruinen er der fin udsigt mod Rubjerg Knude fyr, der en km længere mod syd ligger delvist begravet i sand. Fra knuden er der en enestående udsigt over hav og land.

Lønstrup blev et kendt sted den 11. august 1877. Den dag trak det sammen til et voldsomt uvejr, og ved middagstid startede et skybrud, som varede 1½ time.

Den lille Lønstrup Bæk blev til en kløft 360 meter lang, 15 meter bred og 4,5 meter dyb.

Fiskerne, som var på havet, anede intet om katastrofen, før de så dele af nedstyrtede huse samt møbler og andet husgeråd ligge og flyde i vandet. På vej ind så de en sandtange fyldt med husgeråd, træer og buske, der nåede helt ud til mellemste revle. 6 huse blev revet med strømmen, 4 blev revet ned, og 2 måtte der fyldes op under.

Bækslugten, som blev dannet ved denne lejlighed, gennemskærer stadig den maleriske, lille by.

Tidligere levede mange familier af fiskeri i Lønstrup. Nu er der kun en håndfuld fritidsfiskere tilbage på byens bådplads. I det tidligere redningshus ved ophalerpladsen er der en lille udstilling om fiskeriets og redningsvæsenets historie.

Lønstrup består hovedsageligt af een lang gade, Strandvejen, som snor sig et par km gennem de stejle klinter. På de store græs- og marehalmsklædte bakkedrag i Lønstrups nordlige del finder man de såkaldte "sommervillaer", som blev opført i årene omkring 1920.

Nærmest ved foden af disse bakker og ved byens torv ligger Lønstrup gl. Biograf. Denne bygning rummer om sommeren en café med levende musik, og om vinteren fremvises der fortsat film i ny og næ.

I sommersæsonen fyldes området i og omkring Lønstrup med op til 10.000 turister om ugen.

Lønstrup har 3 mindre hoteller, Hotel Marinella, Lønstruphus og Hotel Kirkedal. Dertil kommer to mindre campingpladser, nemlig Egelunds Camping og Lønstrup Camping Møllebakken. Området rummer desuden ca. 2500 sommerhuse fra Rubjerg i syd til Nørlev i nord. Endelig finder man ca. 5 km nord for Lønstrup Skallerup Klit, som er en af Danmarks mest besøgte feriecentre.

Lønstrup er kendt for sine mange kunsthåndværkere og gallerier.
I alt er der ca. 25 stk. som alle ligger i gåafstand fra byens midte. Der er bl.a. glaspustere, keramikere, smykkekunstnere, ravslibere, kunstmalere, billedhuggere og gallerier. Dertil kommer en del specialbutikker. De fleste butikker holder åbent hele året.

Lønstrup har en række cafeer og restauranter, hvoraf de mest kendte er Restaurant Glashuset og Villa Vest. En del af spisestederne holder kun sommeråbent.

Lønstrup har en bilfri strand, som har det Blå Flag.
Lønstrup strand. Bølgebrydere skaber flere steder rolige laguner med lavt vand. Gode muligheder for strandfiskeri. Blåt flag.

Lønstrup Klint er en klint, der ligger ved Lønstrup i Vendsyssel. Den strækker sig fra Lønstrup i nord til Løkken i syd og har en længde på 15 km. Det højeste punkt er Rubjerg Knude, hvor det nu nedlagte Rubjerg Knude Fyr står. Klinten blev dannet under den sidste istid og består af sand og lerlag.Video - Lønstrup Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !