Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skudeneshavn Norge - Sommerhusudlejning af bureau


Norge Rogaland Skudeneshavn
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum 5    
Areal 200 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 1000 Afstand til alpinski

Feriehus til udlejning Skudeneshavn Rogaland Norge

Flot, stort gennemrenoveret hus kun 250 m fra Syrevågen med smuk udsigt over hav og natur. Et rigtigt dejligt hus til hele familien. Tag på spændende dagsture til Lysefjorden og Prekestolen. Eller slap af med en tur i sauna eller tag en frisk svømmetur i den udendørs swimmingpool, der omkranses af en terrasse. Nyd de smukke lyse sommeraftner på terrassen når I griller den nyfangede fisk. Er det en kølig aften, er der god plads i sofaerne til hele familien, samt en åben pejs hvor I kan tænde op og nyde varmen der breder sig. Det moderne køkken indbyder til fælles madlavning, naturligvis klarer opvaskemaskinen det kedelige arbejde! Der er et dejligt langt bord i spisestuen hvor I kan nyde frugten af jeres anstrengelser i køkkenet. Hvis I vil have båd til rådighed skal den bestilles forud. Nabo 50 m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skudeneshavn


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !