Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Klitmøller Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Klitmøller
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 110 Byggeår 1998 Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 700 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Klitmøller Vestjylland Danmark

Kun 300 m fra vandet ligger dette flotte sommerhus i træ, bygget i 1998. Huset ligger på en naturgrund, tæt ved store naturarealer. Til huset hører åben samt overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der dels fliser, dels træ på gulvene. Vægge og lofter er beklædt med fyrretræ. Dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og direkte adgang til spa-afdeling i forskudt plan med 2-pers. spa og sauna. Desuden gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenafdelingen er bl.a. udstyret med fryser, varmluftovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader. Den hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital) og DVD-afspiller. Desuden barneseng og høj barnestol til rådighed. Gratis ADSL internetforbindelse (egen computer skal medbringes). 4 gode soverum; 2 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Til børnene er der sandkasse og gynge. Gode fiske- og surfmuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Klitmøller


Klitmøller er en by og tidligere ladeplads i Thy, beliggende 10 km sydvest for Hanstholm og 17 km nordvest for Thisted. Byen har ca. 800 indbyggere , men dette befolkningstal mangedobles i sommerhalvåret pga. sommerhusgæster. Byen befinder sig i Thisted Kommune og hører under Region Nordjylland.

Fordi Klitmøller fungerer som turistby hele året, findes der et varieret udbud forretninger som supermarked, bager, røgeri, kro, bowlingcenter, sportsforretning, butikker med kunsthåndværk og brugsting, guldsmed, mekaniker, frisør, grafiker, zoneterapeut og flere firmaer inden for bygge- og anlægsbranchen. I nyere tid er mange af de gamle fiskerhuse blevet renoveret, og der er bygget nye parcelhuse og almennyttige boliger.

Før søtrafikken 1957 blev flyttet til den nye havn i Hanstholm, var Klitmøller et driftigt fiskeleje, og hele miljøet fra dengang er stadig bevaret. Der drives fortsat lidt fiskeri fra Klitmøller, men i dag er stedet især kendt som et af områdets vigtigste fritidscentre.

Ved den gamle landingsplads ligger den 12 meter lange fiskekutter "Bellis T97" som minde om en svunden tid, hvor man hver dag trak bådene op på stranden.

Der er gode muligheder for badning og surfing. Ofte bliver byen nævnt som "Det kolde Hawaii" og det er specielt disciplinen Waveperformance indenfor windsurfing samt surfing, der er optimale forhold for. Byen har været vært for de danske mesterskaber i Waveperformance stort set hele vejen op gennem 90'erne samt EM i 1996 og VM i 1998. Den relativt nye sport kitesurfing har også fået mange udøvere fra Danmark og udlandet til at drage til Klitmøller, hvor der er ofte er stærk vind og store bølger.

Der er mange muligheder for overnatninger, varierende fra sommerhuse til værelser. Mange udlejningsbureauer har etableret sig i byen og der er to autoriserede campingpladser. Der findes flere restauranter, cafeer og grillbarer, men de fleste af dem har kun åbent i sommerperioden. Hvert år i den første weekend i juni finder den årlige sommerfest sted.

På sandklitterne ved byen vokser bl.a marehalm, hedelyng, revling, strand-mandstro og Klokke-Ensian, som findes mange steder på klitheden. På klithederne yngler bl.a. Tinksmeden og tranen. Mod øst ligger de store nåletræsplantager Nystrup, Vandet og Vilsbøl med de to store søer Vester Vandet sø og Nors sø.

Klitmøller Å slynger sig fra Vandet sø ned gennem Kvadderkjær og Klitmøller by til udløbet i Vesterhavet.Video - Klitmøller Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !