Goboat København

Islands Brygge 10, 2300 København S - WWW KORT
På bådtur i København

På bådtur i København

Lej en båd hos goboat og sejl en tur på egen hånd gennem Københavns kanaler.

Danske GoBoat er en førende udbyder af oplevelser på vandet. Goboat har 44 både i KBH Havn, som gæsterne selv styrer. De sejler langsomt, så fokus er på hygge og fællesskab.

Som din egen kaptajn kan du i ro og mag, sammen med venner og familie, opleve Københavns havn og kanaler fra sin allersmukkeste side.

Der er plads til 8 personer i hver båd. Det kræver ikke sejlerbevis og Goboat vejleder grundigt omkring de generelle sikkerhedsregler for sejlads i havnen. Se mere på goboats hjemmeside.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Sjælland > Nordsjælland > København

Sommer i København

København, perlen blandt nordiske metropoler, lokker rejsende fra fjern og nær til sig med sin unikke blanding af kultur, historie og livlig atmosfære.

Som Danmarks hovedstad og hjertet af Øresundsregionen stråler København med en særlig tiltrækningskraft, der får besøgende til at føle sig hjemme fra det øjeblik, de sætter deres fod i denne fantastiske storby.

Fra det øjeblik, man træder ind i København, fornemmer man byens puls, der pulserer med liv og energi.
Dens ikoniske skyline, kendetegnet ved spidse spir og moderne arkitektur, hilser besøgende velkommen til et sted, hvor fortid og fremtid mødes i en smuk harmoni.

De fleste udenlandske turister i København kommer fra nabolande som Sverige, Norge og Tyskland, men byens tiltrækningskraft strækker sig langt ud over disse grænser. Med Øresundsforbindelsen, der forbinder København med Malmø, udgør byen et kulturelt og økonomisk epicenter i hele regionen.

Køben ...Læs mere om København
Populært i København

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler