Djævlemuseet i Kaunas

V. Putvinskio g. 64, 44211 Kaunas, Litauen KORT
To grimme djævle på museum

To grimme djævle på museum Usien

Velnių muziejus, også kendt som Djævlemuseet, er et unikt museum beliggende i Kaunas, Litauens andenstørste by. Museet er dedikeret til at indsamle, bevare og udstille skulpturer og udskæringer af djævle fra forskellige kulturer og samfund rundt om i verden.

Djævlemuseet blev grundlagt med det formål at udforske og dokumentere den symbolske betydning af djævlen i forskellige kulturer og religioner samt at skabe en platform for kulturel udveksling og dialog. Museet har en imponerende samling af kunstværker, skulpturer, masker og andre genstande, der repræsenterer djævelen i forskellige former, stilarter og materialer.

Besøgende på Djævlemuseet har mulighed for at udforske den fascinerende verden af djævle og deres betydning gennem tidernes løb. Udstillingerne præsenterer en bred vifte af kunstneriske fortolkninger af djævelen, fra traditionelle religiøse billeder til moderne og abstrakte værker.

Museet tilbyder også pædagogiske programmer, guidede ture og foredrag, der giver besøgende mulighed for at lære mere om djævelens rolle i forskellige kulturer og samfund samt at engagere sig i samtaler om emnet.

Djævlemuseet er en unik og spændende destination for alle, der er interesseret i kunst, kultur og religion. Med sin imponerende samling og sin forpligtelse til kulturel forståelse og dialog tilbyder museet en unik oplevelse, der vil efterlade et varigt indtryk på sine besøgende.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Kaunas - The Great Bridge Arroww

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


ArtiklerVi anbefaler