Rejsemål: Europa

Rejseoplevelser i Europa

Europa er unikt og mangfoldigt med over 50 lande og endnu flere sprog og kulturer.

Nyd sydeuropas sol og varme, eller oplev det betagende vinterlandskab i Nordeuropa. Se nogle af verdens mest moderne bygninger i nogle af verdens ældste byer.

Europa er måske verdens næstmindste kontinent, men det er et sted af ekstrem betydning, både i nutidens verden og gennem historien. De store imperier fra det gamle Grækenland og det gamle Rom var de tidlige stormagter, men århundrederne siden den tid har vi set både fødslen og faldet af flere stormagter.

Europas landskab kan prale af et utroligt varieret terræn. Fra de baltiske bjerge og Dinariske Alper på Balkan stiger landet, når du går nordpå, med Karpaterne, der strækker sig fra Rumænien til Slovakiet og Alperne springer op i Centraleuropa. Apenninerne strækker sig syd fra Alperne ind på den italienske halvø, mens Pyrenæerne adskiller Frankrig og Spanien.
Længere mod nord er landskabet mindre dramatisk, fra lavlandet i den nordvestlige del af Europa til den store østeuropæiske slette. I Skandinavien bliver terrænet igen bjergrigt, da de skandinaviske bjerge strækker sig fra nord til syd og Norges kyst præget af imponerende fjorde. De højeste toppe i Europa findes dog i Kaukasus, bjergene, der adskiller Rusland og Georgien. Mount Elbrus på 5.642 meter er det højeste bjerg i Europa.

I alpine lande som Frankrig, Schweiz og Østrig er skiløb en utrolig populær aktivitet. Længere mod nord tilbyder de skandinaviske lande Norge, Sverige og Finland også skiløbsmuligheder, mens nogle mindre byer i Østeuropa, Kaukasus og Sierra Nevada i det sydlige Spanien, er mindre kendte skidestinationer.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

> Østrig > Belgien > Bulgarien > Kroatien
> Cypern > Tjekkiet > Danmark > Frankrig
> Tyskland > Grækenland > Ungarn > Island
> Irland > Italien > Litauen > Luxembourg
> Malta > Holland > Norge > Polen
> Portugal > Spanien > Sverige > Tyrkiet
> Storbritannien

Sol by Melia Cosmopolitan Hotel m/ All Inclusive

Ialyssos / Ixia / Kremasti / Grækenland

SunCharter ferierejser

14 dage 11-05-2024 06:00 fra Aalborg

9.299,00


Ixian Grand (All Inclusive)

Rhodos By og Ixia / Grækenland

SunCharter ferierejser

14 dage 29-06-2024 06:00 fra Aalborg

20.999,00


The View Hotel (Morgenmad)

Sivota / Grækenland

SunCharter ferierejser

7 dage 05-07-2024 07:00 fra Aalborg

7.399,00ArtiklerVi anbefaler