Rejsemål: Europa > Cypern > Ayia Napa

Lovers bridge, Ayia Napa, Cypern

Ayia Napa er en utrolig populær turistby hvor man kan nyde en rigtig sol- og badeferie med alle de muligheder for både afslapning og aktiviteter der normalt hører til.
Nyd solen og de smukke finkornede sandstrande, de fantastiske klippeformationer og det klare varme hav.

Ayia Napas badestrande

Ayia Napa tiltrak sine første turister på grund af sine utroligt dejlige strande. Der er et udvalg af idylliske pulverhvide sandstrande. Vandet er krystalklart med en dejlig blågrøn farve. Vandet plejer at være ret lavt.

Af populære strande ved Ayia Napa kan nævnes Sirens Beach, Poseidon Beach, Ziatzi Beach, The Dome Beach, Makronissos Beach, Landa Beach, Nissi Beach, Vathia Gonia, Pernera samt den meget lange Pantachou Beach.

Hver strand vil have et vandsportscenter, så sørg for, at du kender grænserne for svømme- og motorbådsområderne. Mad, drikkevarer, parasoller og liggestole er alle tilgængelige mod betaling, men du skal ankomme tidligt for at reservere din. Selvfølgelig er der også masser af vandaktiviteter som f.eks. bådture, dykning, windsurfing, jetski o.s.v.

Er du til fest og farver skal du vælge Ayia Napa. Byen er blevet synonymt med sol, strand og sjov ferieoplevelse. Nogle anser Ayia Napa for at være et fuldendt ferieparadis for alle aldre, andre kender Ayia Napa for dets karakteristiske natteliv. Ayia Napa tilbyder bestemt en varieret ferieoplevelse og kan betragtes som Cyperns turisthovedstad.

Hovedgaden bør være dit første valg for natteliv i området. Selvom området er meget mindre, end du kunne forvente, er der meget pakket ind i området, og der er masser af gode steder at feste.

Selvfølgelig er der også masser af vandaktiviteter som f.eks. bådture, dykning, windsurfing, jetski o.s.v.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

Populært i Ayia Napa

ArtiklerVi anbefaler