Dykkerferie i Europa

Dykkerferie

Dyk ned i Europa

Europa byder på mange spændende destinationer som er velegnede til dykning. Hvad enten du er inkarneret sportsdykker og nyder at bruge hele ferien på at dykke, eller du bare har lyst til at afprøve dykkersporten på ferien, ja så er mulighederne mange.
Vi giver dig her et par forslag.

Malta

Med hensyn til dykning er Malta velegnet til begyndere, avancerede og tekniske dykkere. Maltas huler, rev og skibsvrag nås enten fra kysten eller med båd. Et af Maltas mest populære dykkersteder er det blå hul (Blue Hole), som ligger på Gozos vestkyst.

Det blå hul er et hul i øens klippeunderlag, der er fyldt op af klart blåt vand. Det Blå Hul er regnet som et af Europas bedste dykkersteder.

Grækenland

De varme vande i Grækenland er eminente til middelhavsdykning. Her er vandet varmt, klart og behageligt.
Her er masser af undervandsoplevelser, gamle oldtidsminder, flotte fisk og svampe. Større havne har som regel velassorterede dykkercentre hvor du kan finde og leje alt hvad du behøver af udstyr.

Kroatien

Langs Kroatiens smukke kyst ligger der omkring 1.000 små øer, og havene omkring dem er fyldt med grotter, farvestrålende fisk og velbevarede skibsvrag fra begge verdenskrige.
Vandets temperatur gør det behageligt at dykke året rundt. Kroatien er blandt de lande i Europa, der har flest arkæologiske fund under havets overflade.

Certifikat & sikkerhed

Er du nybegynder, er det værd at overveje om du skal tage dykkercertifikat hjemmefra eller brug nogle dage af ferien på at lære at dykke.
Hvis du er erfaren dykker er et genopfriskningskursus måske en god idé - og det anbefales at have professionel lokal instruktør med, som kender til de lokale forhold.

De nævnte dykkerlokationer er blot nogle få blandt mange - mere detaljeret lokal information kan nemt findes på internettet, når du har fundet det rette sted til din dykkerferie. 


Rejsemål: Europa

Oplev Europa Kirk F

Europa er unikt og mangfoldigt med over 50 lande og endnu flere sprog og kulturer.

Nyd sydeuropas sol og varme, eller oplev det betagende vinterlandskab i Nordeuropa. Se nogle af verdens mest moderne bygninger i nogle af verdens ældste byer.

Europa er måske verdens næstmindste kontinent, men det er et sted af ekstrem betydning, både i nutidens verden og gennem historien. De store imperier fra det gamle Grækenland og det gamle Rom var de tidlige stormagter, men århundrederne siden den tid har vi set både fødslen og faldet af flere stormagter.

Europas landskab kan prale af et utroligt varieret terræn. Fra de baltiske bjerge og Dinariske Alper på Balkan stiger landet, når du går nordpå, med Karpaterne, der strækker sig fra Rumænien til Slovakiet og Alperne springer op i Centraleuropa. Apenninerne strækker sig syd fra Alperne ind på den italienske halvø, mens Pyrenæerne adskiller Frankrig og Spanien.
Længere mod nord er landskabet mindr ...Læs mere om Europa
Populært i Europa

ArtiklerVi anbefaler