Blokhus laver autocamper fri zone

Biler er tilladt på stranden ved Blokhus

Biler er tilladt på stranden ved Blokhus

14-07-2023

Blokhus forbyder autocampere på stranden.

På grund af stor trængsel på stranden i den nordjydske badeby Blokhus, forbydes autocampere nu at parkere ved nedkørslen til stranden.

Blokhus strand er normalt en de vestjyske strande hvor bilkørsel og ophold i campingvogne og autocampere er tilladt. Jammerbugt kommune har dog nu valgt at autocampere skal køre 100 m længere nordpå ad stranden eller 350 m sydpå, hvis de vil parkere deres køretøjer på stranden.

Zonen hvor autocampere er forbudt at opholde sig, er en forsøgsordning som kommunen vil evaluere efter højsæsonen. 


Rejsemål: Danmark > Nordjylland > Blokhus

Blokhus Niclas Jessen

Blokhus er et tidligere fiskerleje ved Vesterhavet - nu centrum i et charmerende, internationalt ferieparadis, hvor især restaurationslivet og turistbutikkerne præger byen.
Byen summer af liv og feriestemning.
Ferieperlen og badebyen Blokhus ved Jammerbugten på vestkysten har 21 kilometer lange brede, hvide sandstrande. Bilkørsel er tilladt på stranden.
Takket været strandens bredde og beskaffenhed kan man køre i bil på stranden fra Rødhus til Løkken. Hunde i snor er tilladt på stranden.
Blokhus strand regnes blandt Nordeuropas bedste badestrande. Fint hvidt sand, lune klitter og friskt blåt hav.
Stranden har EUs kvalitetsstempel Blå Flag.

Området omkring Blokhus giver med sin fantastiske skønne natur, utallige muligheder for trave- og konditure i skov og mose. I området er der ogsaå afmærkede cykel- og vandreruter, hvor man kan nyde naturen i fred og ro. Blokhus Klitplantage er et godt udgangspunkt for vandre- eller cykelture i et det s ...Læs mere om Blokhus


Populært i Blokhus

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

Artikler