Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness

Frederikshavnsvej 70-72, 9300 Sæby, Danmark - WWW KORT

Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness er 2700m2 luksus & forkælelse. Med den skønne beliggenhed nær skov, strand og Nordjyllands mange seværdigheder i den idylliske købstad Sæby - er det et perfekt udgangspunkt for en afslappende og dejlig ferie eller et fantastisk weekendophold.

Hotellet er beliggende kun 300 meter fra Kattegat i den nordlige udkant af Sæby. Hotellet har mange unikke faciliteter, en hyggelig atmosfære og en god beliggenhed nær skov, strand og Nordjyllands mange attraktioner og seværdigheder.

Oplev også hotellets unikke spa og wellnessområdet med inden- og udendørs faciliteter, bl.a. stort spa og saltvandsbassin på tagterrassen med udsigt over Kattegat eller lad dig friste af Klinik ViWells mange tilbud på behandlinger og det store udvalg af skønhedsprodukter.

Hotellet blev i 2020 kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness. Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness tilbyder også populære dagsoplevelser og spaophold.

Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness - Luksus Spaoplevelser


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger. 


Rejsemål: Danmark > Nordjylland > Sæby

Sæby strand tæt ved havnen

Sæby er i dag oplandsby for en stor del af det sydøstlige Vendsyssel og er en vigtig turistby, der tiltrækker feriegæster på grund af sine badestrande og det gamle købstadsmiljø.

Om sommeren besøges byen af mange lystsejlere, der ved indsejlingen til havnen kan opleve byens moderne vartegn Fruen fra Havet, en 6,25 m høj galionsfigur af kunstneren Marit Benthe Norheim, opstillet i 2001.

Byens ældste vartegn er Sæby kirke, Skt. Mariæ Kirke der oprindeligt er et karmeliterkloster med hvælvinger med omfattende kalkmalerier. De ældste dele af kirkebygningen stammer fra første halvdel af 1100-tallet, mens de øvrige dele inkl. tårnet stammer fra 14- og 1500-tallet.

Nær ved kirken ligger Sæbys gamle torve- og markedsplads, Klostertorvet (opr. Gammeltorv), med Det gamle Rådhus fra 1810.

Generelt er Sæbys bykerne præget af smukke gamle huse og gader. Ældste hovedgade er Algade, der strækker sig fra Klostertorvet til Søndergade.

...Læs mere om Sæby
Populært i Sæby

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler