Comfort Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 18, 2770 Kastrup - WWW KORT

Nabo til Lufthavn - og det centrale København.
Fra hotellet er det nemt at komme til alle lufthavnens terminaler. Der er kun fem minutters overdækket gang, så du kan komme til lufthavnen iført sommersandaler uanset vejret.

Comfort Hotel Copenhagen Airport passer også perfekt til dig, som skal på et weekendophold i København. Her er udsigt til vand, by og fly og så er der kun 12 minutter til downtown København med metroen, der ligger lige ved siden af hotellet.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger. 


Rejsemål: Sjælland > Nordsjælland > København

På bådtur i København

København

Danmarks hovedstad København er turistmagnet for mange, både danskere og udlændinge.

De fleste udenlandske turister i København kommer fra Sverige, Norge og Tyskland.

Den danske hovedstad er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Siden 2000 har København og Malmø været forbundet af Øresundsforbindelsen.
Byen ligger på Sjællands østkyst og strækker sig ind over dele af Amager. En række broer og en tunnel forbinder de sjællandske og amagerske bydele.
I København findes Danmarks centrale institutioner som Folketinget, kongehuset, højesteret og centraladministrationen.

Byen er på trods af sin yderlige placering i Danmark nationens kulturelle og økonomiske center og et vigtigt trafikknudepunkt med Nordens største lufthavn, Danmarks største banegård og en af de største havne, samt kulturinstitutioner som Parken, Nationalmuseet, Tivoli, Glyptoteke ...Læs mere om København
Populært i København

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler