Amberton Cozy

V. Kuzmos g. 8, 44280 Kaunas, Litauen - WWW KORT

Med et ophold ved Amberton Cozy Hotel Kaunas har du en base i hjertet af Kaunas, kun få skridt fra Rådhuspladsen og 3 minutters gang fra Perkunas Hus.

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig udtjekning, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice.

Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet.
Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger. 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Kaunas Qwerty XD

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


Populært i Kaunas

ArtiklerVi anbefaler