Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferie på Lolland, Falster & MønMiddelaldercenteret - Nykøbing F.
Lolland, Falster & Møn har mange gode og børnevenlige strande med roligt og lavt vand.

Marielyst på Falsters østkyst er med sine brede strande og sandklitter et populært ferieområde med mange sommerhuse, på Lollands sydkyst er der også gode strande ud mod Femern Bælt, hvor havet kan vise tænder, når vinden suser.

De mange sunde, bælter og vige giver fine muligheder for at finde læ langs kysterne – uanset vindretningen.

Lolland, Falster og Møn er spækket med enestående naturoplevelser. En af de største og mest velkendte er den unikke Møns Klint med dramatiske hvide kridtklinter, hvor skoven vokser helt ud på skrænterne og giver grobund for smukke orkideer.

Også på Stevns er der høje kridt- og kalkklinter, hvor havet i millioner af år har gnavet sig ind. Det har bl.a. kostet en god bid af den gamle Højerup Kirke, idet kirkens kor styrtede i havet i 1928. Der er fine muligheder for at finde fossiler på Stevns, og i Faxe Kalkbrud kan du gå på rigtig fossiljagt og få et kig ind i et enestående forstenet koralrev.

På Møn er Stege hovedbyen, og den ligger ud til bugt og nor. En af byens gamle byporte – Mølleporten - er bevaret, det samme er flere gamle huse, bl.a. Kammerådsgården på torvet.

I Middelaldercentret uden for byen kan du opleve hvordan livet blev levet i en lille by i 1300-tallet. Domkirkebyen Maribo ligger omgivet af smukke søer, og i de gamle gader finder du bl.a. nogle karakteristiske tætliggende gule huse. I klostret ved Maribo døde en af Danmarkshistoriens kendteste kvinder: Leonora Christine.

Både Gedser på Falster og Rødbyhavn på Lolland er færgebyer, hvorfra der er hyppige forbindelser til Tyskland.

Det flade Lolland-Falster er perfekt til cykelferie med dets mange cykelområder og skiltede cykelruter.

På Lolland kan du besøge Knuthenborg Park og Safari, hvor du kan køre rundt blandt vilde dyr, bl.a. tigre.
På Møn er det romantiske lille Liselund Slot og den store park åbne for publikum.

Nykøbing er Falsters største by med en gammel klosterkirke og huse fra 1600- og 1700-tallet.
Middelaldercentret i Nykøbing F. er et eksperimenterende museum, hvor du kan opleve livet i en rekonstrueret købstad fra slutningen af det 14. århundrede.

Oplev dagligdagen, ridder turneringer, trekløvere, kanoner, skibe, markeder, aftenshows og meget mere ...

Nykøbing F. Zoo har mange forskellige dyr fra hele verden.
Besøg den hyggelige park, som også indeholder en stor legeplads for børn.
Der er ligeledes en flot butik og kiosk.
Borde og bænke, hvor medbragt mad er tilladt.

Geocenter Møns Klint er et geologi- og naturcenter, der fortæller den spændende historie om Danmarks geologiske udvikling og om naturen på Møns Klint.

Sommerhusudlejning og camping er udbredt i området. Der findes flest sommerhuse i Marielyst, Kramnitze, Gedser og Gedesby. Feriehusene varierer i størrelse og udstyr. Det er ikke ualmindeligt at finde ferieboliger beliggende udenfor egentlige sommerhusområder, hvilket giver en varieret ferieoplevelse i regionen.
Lej et sommerhus af et af de mange udlejningsbureauer i området, eller benyt muligheden for privat sommerhusleje.


Ferieboliger Lolland, Falster & Møn
Sommerhus i træ, bygget i 1968 og renoveret i 2008, beliggende på en stor indhegnet naturgrund. Til huset hører stort såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der l ...
Gedesby
5450
  
Sommerhus i træ fra 1972, renoveret i 2003, beliggende på en naturgrund. Til huset hører et åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er huset indrettet med tæppe- og trægulv (tæppegulv o ...
Gedesby
6500
  SAUNA
Skønt sommerhus i træ, bygget i 1980 og renoveret i 1991, beliggende på en stor naturgrund. Til huset hører 2 åbne terrasser med havemøbler. Huset er moderne indrettet, og lofter er overalt bekl ...
Gedesby
8500
 SPA SAUNA
Dejligt og pænt indrettet sommerhus i træ fra 1989 beliggende på naturgrund. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Skøn sydvendt terrasse. Indvendigt er hus ...
Gedesby
8300
  SAUNA
Dejligt og pænt indrettet sommerhus i træ fra 1989 beliggende på naturgrund. Huset er moderniseret i 2006. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt e ...
Gedesby
8300
  SAUNA
>>>


> Askø > Bogø > Bredfjed > Dannemare
> Gedesby > Gedser > Hesnæs > Hummingen
> Hyldtofte > Kramnitse > Marielyst > Møn, Askeby
> Nordlunde > Nysted > Næsby Strand > Ore Strand
> Sortsø Strand > Stege > Ulvshale > Væggerløse

Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !