Vienybės Square

44211 Kaunas, Litauen KORT
Vienybės Square

Vienybės Square Augustas Didžgalvis

Vienybės-pladsen er et nyistandsat offentligt område i hjertet af Kaunas. Pladsen er fuld af springvand, bassiner og ramper til bmx'ere eller skatere, og det er omgivet af caféer og restauranter - så du kan kombinere en masse aktiviteter der.

Hver eneste dag glæder lokale og turister sig ikke kun over den flotte genopbygning af Vienybės-pladsen, men også over stænkene fra det dansende springvand.

Både morgen og aften samles glædes mennesker af de mangefarvede springvandsforestillinger.

Vienybės-pladsen kaldes også Vienybės Square eller Vienybės aikštė.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Hansedage ved Kaunas Slot Stanislovas01

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


Populært i Kaunas

ArtiklerVi anbefaler