Tivoli Friheden

Skovbrynet 5, 8000 Århus C, Danmark - WWW KORT
Sjov i Tivoli

Sjov i Tivoli

Tivoli Friheden er Aarhus' forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov.

Tivoli Friheden tilbyder i løbet af en sæson alt fra musikkoncerter med stærke nationale og internationale kunstnere til spændende events for hele familien. Parken har også sin helt egen kultursal i Hermans, der byder på alt fra intimkoncerter, teaterforestillinger til foredrag til et bredt publikum.

Med de mange udbud af muligheder og underholdning er Tivoli Friheden det ideelle valg for alt lige fra familieture til virksomhedsarrangementer. Her er oplevelser for alle aldre!

Tivoli Friheden ligger i skoven i udkanten af Midtbyen. Parken har undergået en stor forandring de seneste år, så parken i dag fremstår med pæn belægning og masser af blomster og springvand.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Danmark > Østjylland > Aarhus

Bellevue Strand RhinoMind

Aarhus som er Danmarks næststørste by, ligger i Østjylland ved Aarhus Bugt med udsigt til halvøen Mols i østlig retning og til Kattegatøerne Samsø og Tunø længere borte mod sydøst.

Kulturlivet i Aarhus er kendt via sine store kulturinstitutioner og vel især Aarhus Festuge, der er Jyllands største kulturfestival med bidrag fra både lokale, nationale og internationale kunstnere. Udover de store institutioner er der en mængde små spillesteder, gallerier og kunstneriske værksteder, der giver stor mangfoldighed i kulturlivet.

Blandt flagskibene er kunstmuseet ARoS, Aarhus Teater, Den Jyske Opera, Musikhuset, Aarhus Symfoniorkester og Århus Kunstbygning. Blandt de mindre kulturinstitutioner kan nævnes Ukendt Aarhus, Galleri Image, Huset, Svalegangen, Guldlok Dukketeater, Galleri Gallo, Poetklub Århus, SPOT Festival, Århus Kunstakademi, Cirkus Tværs og mange andre. På gadeplan oplever man også kulturen bogstavelig talt med udsmykkede fortovsfliser. Læs mere om Aarhus
Populært i Aarhus

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler