Rådhuset (Kauno rotušė)

Rotušės a. 15, 44279 Kaunas, Litauen KORT
Kaunas rådhus

Kaunas rådhus

Midt på Rådhuspladsen i hjertet af den gamle bydel i Kaunas står stolt det gamle rådhus med rødder helt tilbage til 1600-tallet. Rådhuset som også kaldes "Den hvide svane", udmærker sig ved sin slankhed og ynde. Dets tårn med en højde på 53 meter er det højeste i den gamle by.

Det gamle rådhus bruges idag til bryllupsceremonier, officiel velkomst af byens gæster, underskrivelse af aftaler og andre officielle arrangementer.

Det smukke gamle rådhus huser også et bymuseeum som er fordelt over hele rådhuset. Der er mulighed for at bestige rådhustårnet og nyde udsigten over byen.

I 2018 blev de historiske litauiske symbol Gediminas-søjler, dateret tilbage til det 17. århundrede, afsløret og restaureret på en af ​​rådhusets mure.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Kaunas krigsmuseum Vcohen

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


Populært i Kaunas

ArtiklerVi anbefaler