Kaunas gamle bydel

KORT
Afslapning i den gamle bydel

Afslapning i den gamle bydel

Den gamle bydel i Kaunas oser af historie og fortællinger om byens fortid og tilblivelse. Her finder du flotte bygninger i gotisk- og renæssancestil i en afslappet atmosfære med de smalle stræder og hyggelige pladser.

Den fine rådhusplads med det karakteristiske rådhus, som nok mest minder om en kirke, danner et naturligt centrum i den gamle bydel.

Der findes en del kirker, klostre, museer, gadekunst og ikke mindst slotsruinen Kaunas Borg som er værd at se.

Den vigtigste og smukkeste gade i den gamle bydel, er uden tvivl Vilniaus Gatvé som tidligere var en del af vejen til Litauens hovedstad Vilnius. Gaden er nu en hyggelig brostensbelagt gågade med mange restauranter, cafeer, barer og butikker som bidrager til at tiltrække turister og lokale besøgende.

Hver sommer afholdes der forskellige arrangementer i og omkring gaden.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Sommer i Kaunas

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


Populært i Kaunas

ArtiklerVi anbefaler