Kærlighedsbroen - The Bridge of Lovers

Ayia Napa, Cyprus KORT
Smuk klippekyst ved Ayia Napa

Smuk klippekyst ved Ayia Napa

Kærlighedsbroen i Ayia Napa, også kendt som Kærlighedens Bro, er en berømt bueformet klippe beliggende på kysten nær Glyko Nero Strand i den østlige del af Ayia Napa.

Broen er cirka 6 meter lang og en halv meter bred. Det er muligt at gå ud på den naturlige bro, men gå forsigtigt, så du ikke falder.

Kærlighedsbroen i Ayia Napa ligger lige under skulpturparken, så den er ret centralt placeret og der er gratis parkering tæt på.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Cypern > Ayia Napa

Smuk klippekyst ved Ayia Napa

Ayia Napa er en utrolig populær turistby hvor man kan nyde en rigtig sol- og badeferie med alle de muligheder for både afslapning og aktiviteter der normalt hører til.
Nyd solen og de smukke finkornede sandstrande, de fantastiske klippeformationer og det klare varme hav.

Ayia Napas badestrande

Ayia Napa tiltrak sine første turister på grund af sine utroligt dejlige strande. Der er et udvalg af idylliske pulverhvide sandstrande. Vandet er krystalklart med en dejlig blågrøn farve. Vandet plejer at være ret lavt.

Af populære strande ved Ayia Napa kan nævnes Sirens Beach, Poseidon Beach, Ziatzi Beach, The Dome Beach, Makronissos Beach, Landa Beach, Nissi Beach, Vathia Gonia, Pernera samt den meget lange Pantachou Beach.

Hver strand vil have et vandsportscenter, så sørg for, at du kender grænserne for svømme- og motorbådsområderne. Mad, drikkevarer, parasoller og liggestole er alle tilgængelige mod betaling, men du skal ank ...Læs mere om Ayia Napa
Populært i Ayia Napa

ArtiklerVi anbefaler