Havgrotterne ved Ayia Napa

KORT
Oplev de turkise grotter ved Ayia Napa

Oplev de turkise grotter ved Ayia Napa

Havgrotterne ved Ayia Napa er imponerende vandfyldte klippegrotter ved kysten tæt på Ayia Napa. Lokalt kaldes grotterne også smuglergrotterne, da de førhen blev brugt til at gemme smuglergods.

Det er en fantastisk oplevelse at svømme eller sejle i grotterne med det klare og varme vand.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Cypern > Ayia Napa

Cavo Greco

Ayia Napa er en utrolig populær turistby hvor man kan nyde en rigtig sol- og badeferie med alle de muligheder for både afslapning og aktiviteter der normalt hører til.
Nyd solen og de smukke finkornede sandstrande, de fantastiske klippeformationer og det klare varme hav.

Ayia Napas badestrande

Ayia Napa tiltrak sine første turister på grund af sine utroligt dejlige strande. Der er et udvalg af idylliske pulverhvide sandstrande. Vandet er krystalklart med en dejlig blågrøn farve. Vandet plejer at være ret lavt.

Af populære strande ved Ayia Napa kan nævnes Sirens Beach, Poseidon Beach, Ziatzi Beach, The Dome Beach, Makronissos Beach, Landa Beach, Nissi Beach, Vathia Gonia, Pernera samt den meget lange Pantachou Beach.

Hver strand vil have et vandsportscenter, så sørg for, at du kender grænserne for svømme- og motorbådsområderne. Mad, drikkevarer, parasoller og liggestole er alle tilgængelige mod betaling, men du skal ank ...Læs mere om Ayia Napa
Populært i Ayia Napa

ArtiklerVi anbefaler