Fiskerbastionen

Halászbástya, Szentháromság tér, 1014 Budapest - WWW KORT
Fiskerbastionen, Budapest

Fiskerbastionen, Budapest

Halászbástya eller Fisherman's Bastion er et af de mest kendte monumenter i Budapest, der ligger i Buda-slottet, i det 1. distrikt i Budapest.

Det er en af de vigtigste turistattraktioner på grund af det unikke panorama over Budapest fra de neo-romanske udsigtsterrasser.

Det siges at fiskere i gamle dage beskyttede dette område, heraf er navnet Fiskerbastionen opstået.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Ungarn > Budapest - Central Danube > Budapest

Jul på Szent István square Budapest Jorge Franganillo

Budapest, hovedstaden i Ungarn, er en fantastisk destination fyldt med historie, arkitektur, kultur og termiske bade.
Byen, der ligger ved bredden af Donau-floden, er opdelt i to dele: Buda og Pest, der er forbundet af flere imponerende broer.

Perlen ved Donau-floden og en by med en rig historie, imponerende arkitektur og en pulserende kultur. Budapest, som ofte kaldes "Paris of the East", byder på en unik blanding af østlig og vestlig indflydelse, der afspejler byens turbulente fortid.

Budapest opstod i 1873 som en sammensmeltning af tre byer: Buda, Pest og Óbuda. Buda og Pest ligger på hver sin side af Donau, forbundet af ikoniske broer som Chain Bridge og Liberty Bridge. Byen har overlevet krigstider, revolutioner og har gennemgået en imponerende genopbygning, hvilket efterlader den med et væld af historiske steder.

Budapest er kendt for sine termiske bade, og det er en uundgåelig del af oplevelsen. Besøg enten Gellért Bad eller Széch ...Læs mere om Budapest
Populært i Budapest

ArtiklerVi anbefaler