Djurs Sommerland

Randersvej 17, 8581 Nimtofte - WWW KORT
Djurs Sommerland

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er en forlystelsespark, der ligger i Nimtofte på Djursland. Med et årligt besøgstal på over 800.000 gæster er Djurs Sommerland det mest besøgte sommerland i Norden og den fjerdestørste forlystelsespark i Danmark. Blandt Djurs Sommerlands mest kendte forlystelser er Tigeren, der åbnede i maj 2019.

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev Djurs Sommerland. Djurs Sommerland byder på adrenalin-sus i absolut verdensklasse. I den nye DrageKongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner. Vi elsker legebørn!


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Danmark > Østjylland

Givskud Zoo Cees van Roeden

Østjylland er grønne landskaber og store skove, kyster med fine badestrande og livlige spændende byer. Groft sagt strækker Østjylland sig fra Kattegat i øst til Viborg-egnen i vest og fra Fredericia i syd til Hobro i nord.

Det grønne og bakkede Østjylland er formet af istidens gletschere og har efterladt et smukt og bakket morænelandskab.

Østjylland kendetegnes af familievenlige strande med fint sand, der er lavt vand langs kysten og havet er ikke for voldsomt. Sommerhuse ligger ofte tæt på strandene ved Kattegat, i rolige omgivelser ofte i eller ved skovområder. Også i fjordene – især i Horsens og Vejle fjorde finder du gode badestrande og roligt vand at bade i.
Området er populært blandt børnefamilier der ønsker at holde ferie i sommerhus, ferielejelighed, eller på campingplads, specielt p.g.a de børnevenlige badestrande.

Den gamle Hærvej, som løber fra Viborg til den dansk-tyske grænse, er en populær vandre- og cykelrute. ...Læs mere om Østjylland


Populært i Østjylland

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler