Aleksotas udsigsplatform

Flot udsigt fra Aleksotasbakken

Flot udsigt fra Aleksotasbakken Jesús Corrius

Udsigtsplatformen på toppen af Aleksotasbakken, Aleksotas Observation Deck, er et af de bedste steder at forelske sig i panoramaudsigten over Kaunas. Herfra kan du nyde byens skyline med den gamle bydel forrest.

Udsigtsplatformen, Aleksotas Observation Deck, er bekvemt tilgængeligt med Aleksotas kabelbanen, det gamle og meget trendy transportmiddel i Kaunas. Husk dit kamera.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Kaunas - The Great Bridge Arroww

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


Populært i Kaunas

ArtiklerVi anbefaler