Akropolis Storcenter

Karaliaus Mindaugo pr. 49, 44333 Kaunas, Litauen - WWW KORT

Akropolis er et stort indkøbscenter i Kaunas og det er det fjerdestørste indkøbscenter i Litauen.

Over 250 butikker og restauranter inde i dette fantastiske indkøbscenter midt i byen. Her kan du shoppe mærkevarer, dagligvarer og underholdning. Der er masser af gode spisesteder, caféer og en biograf med syv sale.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Flot udsigt fra Aleksotasbakken Jesús Corrius

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


Populært i Kaunas

ArtiklerVi anbefaler